NL

Ansa Intense

Ansa Intense

Grepen

Grepen

Ansa-e

Ansa-e

Onze RVS producten

Onze RVS producten

Hier vindt u een actueel overzicht van onze RVS producten zoals SKG gecertificeerd veiligheidsbeslag, deurgrepen, binnendeurbeslag en diverse accessoires.

Meer informatie

Intelligent toegangsbeheer

Intelligent toegangsbeheer

Beveiliging, toegangscontrole, sleutelbeheer, sluitsystemen en domotica voor gebruik in de (thuis)zorg, bij de overheid, zakelijk of particulier. Ansa-e biedt u de juiste oplossing

Meer informatie

Reiniging & Onderhoud

Reiniging & Onderhoud

Goed onderhoud en reiniging van RVS/Inox producten zorgt voor jarenlang plezier. Lees hier hoe u uw RVS/Inox beslag zo goed mogelijk kunt onderhouden.

Meer informatie

Over Ansa

Het merk Ansa bestaat uit uitsluitend rvs producten die voldoen aan de hoogste eisen qua design, veiligheid en kwaliteit. Het rvs deurbeslag is getest en gecertificeerd volgens de laatste en strengste Europese normen. Alle rvs deurbeslagen zijn modulair opgebouwd, er is voor vrijwel iedere situatie een oplossing. In 2012 is elektronica geïntegreerd in het deurbeslag onder de naam Ansa-e. Door het rvs veiligheidsbeslag te combineren met intelligente software wordt van een deurkruk een hoogwaardig toegangsbeheersysteem gemaakt voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Dit maakt Ansa producten buitengewoon flexibel, duurzaam, betrouwbaar en bedrijfszeker.

Meer over Ansa Design »

Laatste nieuwsNieuwsarchief ┬╗

23-06 | Ansa INTENSE voor intensief gebruik
Nieuw: Ansa INTENSE, dé duurzame oplossing voor deuren die (zeer) intensief gebruikt worden.
25-03 | Vernieuwde brochures
Per vandaag online! De herziene versies van de brochure Ansa-e en rvs/aluminium grepen. Wat is nieuw

Hunneperkade 62
7418 BT Deventer
Telefoon+31 (0)570-662580
Fax +31 (0)570-662589
E-mail info@ansadesign.nl