NL

Intelligent toegangsbeheer

Standalone
Basic
Advanced
Expert

Veiligheidcomfortbetrouwbaarheid en duurzaamheid zijn belangrijke aspecten wanneer je denkt aan deuren, veiligheidsbeslag, toegangscontrole en inbraakpreventie. Met Ansa-e bieden wij RVS veiligheidsbeslag welke niet alleen qua design en veiligheid aan de hoogste eisen voldoet, maar ook nog eens 'slim' is. Door de deurkruk 'slim' te maken met elektronica kunt u zelf bepalen wie wanneer toegang heeft tot de woning of (bedrijfs)pand.

Is de sleutel kwijt? Dan kunt u de sleutel snel en eenvoudig blokkeren. En belangrijk voor de portemonnee: dure sleutels en sloten hoeven niet te worden vervangen.

Een slimme en veilige toepassing die geschikt is voor alle panden waar sleutelbeheer en toegangscontrole een thema is. Denk bijvoorbeeld aan woonhuizen, woningstichtingen, zorginstellingen (zoals ziekenhuizen, woonzorgcentra), scholen, kantoorpanden, horeca, hotels en vakantieparken.

Met Ansa-e wordt een geheel nieuwe weg ingeslagen!

Uitgangspunt blijft een mechanisch veiligheidsbeslag waardoor de bekende Ansa kwaliteit en design ongewijzigd blijven. Het concept bestaat in de basis uit ons RVS veiligheidsbeslag (SKG*** en PKVW) en een zelfvergrendelend elektromechanisch veiligheidsslot. In het deurbeslag is een elektronisch gedeelte geïntegreerd welke het slot aanstuurt, de koppeling wordt dus in het slot gemaakt en niet in het garnituur. Dit resulteert in een elektronisch veiligheidsbeslag dat niet inlevert op de belangrijke mechanische eigenschappen.

Ansa-e is een intelligent systeem, op basis van het beproefde Ansa RVS veiligheidsbeslag, dat helemaal klopt, ook in uitvoerbaarheid. Bovendien kunnen wij het traject van begin tot eind verzorgen inclusief een helpdesk voor de eindgebruiker.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bekijk onze brochure of neem vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs staan klaar om u uitgebreid te adviseren en de juiste deuroplossing te bieden voor uw specifieke situatie.

Meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om u uitgebreid en vrijblijvend te adviseren.

Neem contact op »