NL

Historie

De beginjaren
Vorige huisstijl

,,Het zijn de kleine elementen in een woning die het verschil maken. Die laten zien dat de bewoners echt over vorm en inrichting nadenken. Als alleen de praktische toepassing belangrijk was, hingen we wel peertjes op in plaats van mooie lampen. Zo is het ook met deurkrukken. Die geven sfeer en emotie aan een huis of bedrijfspand. Maken het geheel helemaal af. En bovendien is gecertificeerd deurbeslag belangrijk voor de veiligheid." 

Ansa is in 2001 ontstaan omdat massaproductie destijds al weinig tevreden klanten opleverde. De individuele en specifieke wensen van de klanten moesten meer centraal komen te staan. De merknaam lag toen al voor de hand, Ansa is namelijk latijn voor “handvatten”, dit betekent niet alleen een handvat voor uw deur maar ook een handvat om prettig zaken te doen.

Inmiddels is het merk Ansa uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers in de Benelux op de markt voor RVS deurbeslag.

In 2012 integreert Ansa elektronica in haar deurbeslag onder de naam Ansa-e. Door het RVS veiligheidsbeslag te combineren met intelligente software heeft Ansa van een deurkruk een hoogwaardig toegangscontrolesysteem gemaakt voor zowel zakelijk als particulier gebruik.

Meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om u uitgebreid en vrijblijvend te adviseren.

Neem contact op »