NL

Onze missie

Voor elke deur een oplossing
RVS design

"Wij streven ernaar om de toonaangevende fabrikant te zijn van roestvaste (RVS) deuroplossingen door samen te werken met onze afnemers en om toegevoegde waarde te bieden door deskundig personeel, een high-end assortiment, regelmatige introductie van innovatieve en kostenbesparende producten en een eerste klas serviceniveau in alles wat we doen."

Slogan: design for doors

Onze missie is meer dan een commerciële slagzin, reclameleus of verkoopkreet. Wij leveren RVS producten, zoals veiligheidsbeslag, grepen en binnendeurbeslag, die voldoet aan de hoogste eisen qua design, veiligheid en kwaliteit.

Al ons RVS deurbeslag is getest en gecertificeerd volgens de laatste en strengste Europese normen. ANSA kwaliteit is daarmee onafhankelijk vastgesteld. Dat maakt onze roestvaste producten buitengewoon duurzaam, betrouwbaar en bedrijfszeker.

We hebben een duidelijke visie en strategie: wij zijn dé specialist in RVS design deurbeslag vanuit onze eigen merkfilosofie gekenmerkt door de sleutelwoorden: kwaliteit, passie en beleving.

Meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om u uitgebreid en vrijblijvend te adviseren.

Neem contact op »