NL

Samenwerking

Ansa: design for doors
Nieuwe locatie
Ansa-e
RVS deurbeslag

Per 1 mei 2013 werken de merken Ansa en S2 safe & secure (bekend om haar totaalconcepten voor de timmerindustrie) samen. 
Met het rvs assortiment van Ansa ontstaat er in combinatie met de S2 concepten een ijzersterke combinatie van oplossingen voor alle partijen in de bouw.

Beide merken worden vermarkt door Themans hang- en sluitwerk bv. Themans staat met haar verschillende S2 concepten voor het bieden van totaaloplossingen tegen concurrerende prijsniveaus en een lage integrale kostprijs. Het maatwerk concept van het merk Ansa en de bijbehorende flexibiliteit sluiten dan ook perfect aan bij de bestaande concepten. 

De afgelopen jaren werkten beide partijen achter de schermen al nauw samen, nu is besloten om de krachten te bundelen en als één partij voor het voetlicht te treden.

In verband met de samenwerking is de vestiging in Oosterhout gesloten en worden alle activiteiten behorende bij het merk Ansa vanuit Themans in Deventer verder gecontinueerd. De productie, als wezenlijk onderdeel van het rvs maatwerk concept, blijft in Oosterhout gevestigd.

Meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om u uitgebreid en vrijblijvend te adviseren.

Neem contact op »